مسایل سیاسی داغ روز - همه چی از همه جا
سفارش تبلیغ
صبا ویژن
بهترینِ برادرانت، کسی است که با راستگویی اش تو را به راستگویی بخواند و با اعمال نیک خود ، تو را بهبرترینِ اعمال برانگیزد . [امام علی علیه السلام]
امروز: دوشنبه 04 اردیبهشت 29

                                    میر حسین موسوی در جمع دانشجویان گرگان:
به قولی که می‌دهم عمل خواهم کرد

در شرایطی که امام با مشی نهضت آزادی مشکل داشتند این مساله باعث نشد آنها را از نظر دینی نیز انگ کفر بزند و آنها را مرتد بخواند.

ایلنا: نخست وزیر دوران دفاع مقدس تاکید کرد:حادثه تاثر انگیز توهین شب گذشته به رئیس جمهور برای ما هم تاثرانگیز است ولی آنچه که اهمیت دارد آن است که باید از مشاوران رئیس جمهور گلایه داشت که چرا به رئیس جمهور فضای احتمالی موضوع در آن جلسه را توضیح ندادند.
به گزارش خبرنگار ایلنا، میرحسین موسوی پیش از ظهر امروز در دانشگاه کشاورزی ومنابع طبیعی گرگان ، در پاسخ به سوالی مبنی بر تحلیل خود از شرکت رئیس جمهور در اجلاس ژنو و توهین هایی که در این اجلاس به وی شده است اظهارداشت: زمانی که بنده وزیر امور خارجه کابینه آقای مهدوی کنی بودم قرار شد به سازمان ملل بروم نزد امام(ره) رفتم تا باایشان مشورت کنم ایشان فرمودند اگر شما در سازمان ملل به عنوان نماد جمهوری اسلامی توهین شد چه خواهیدکرد که البته بنده برای ایشان توضیح دادند که عملا چنین چیزی غیر ممکن است.
وی ادامه داد: حادثه تاثر انگیز توهین شب گذشته به رئیس جمهور برای ما هم تاثرانگیز است ولی آنچه موسوی با بیان اینکه دولت وظایف وسیع دارد اظهار داشت: قوه اجرایی وظیفه سنگینی برای اجرای قانون اساسی دارد این که آیا دولت از قدرت خود برای پیشبرد وظایفش به نحو مطلوب بهره برداری می کند یکی از دلایل حضورمان در انتخابات بوده چرا که معتقدم دولت از اختیاراتش استفاده مطلوب نمی کند و قانون گریزی رادر دولت شاهد هستیم.
این کاندیدای ریاست جمهوری دور دهم در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه چرا نماینده اقلیت ها اجازه رئیس جمهور شدن و یا حضور در پست های مدیریتی را ندارند، اظهار داشت: مهمترین واژه ای که در ارتباط با نظریات حقوق بشر مطرح است کرامت انسانی است یعنی صرفنظر از قومیت ، جنسیت و مذهب ، انسان دارای کرامت انسانی است که این مساله رئیسه دراعتقادهایمان دارد.
موسوی با اشاره به اصول قانونی اساسی که در آن به کرامت انسانی تاکید شده است اظهار داشت: در سند چشم انداز 20 ساله نظام هم بحث حمایت از حقوق و کرامت انسانی مورد توجه قرار گرفته است مشکلی که ما امروز داریم مشکل قراردادها و قانونی اساسی نیست مساله از تفسیرهایی است که از قانون اساسی می شود که ناشی از ذهنیت‌های منفی نسبت به مجموعه ای بنام اقلیت ها می تواند برای ما فرصت باشد.
نخست وزیر دوران دفاع مقدس با اشاره به اینکه یکی از گله‌های اهل سنت از دولت فعلی آن است که براساس مصوبه ای قصد دخالت در امور حوزه علمیه اهل سنت را دارند اظهار داشت: چرا باید همه چیز را امنیتی کنیم ؟چرا از زمینه های تاریخی که می تواند حمایتگر رفاه باشد استفاده نمی‌کنیم؟ همین استان گلستان نمونه همزیستی و برادرانه زندگی کردن قومیت های گوناگون است واین زوایه دیدماست که مشکل ایجاد می کند .
میرحسین موسوی در ادامه سخنان خود در جمع دانشجویان دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان در سخنانی اظهار داشت: میثاق بستم فرصت های برابر را برای آحاد ملت ایجاد کنم وبا انواع تبعیض‌ها با هدف ضایع کردن حقوق ملت مخالفم.
این کاندیدای ریاست جمهوری تصریح کرد: نمی توانیم افراد را به خاطر نگاه های مختلف ضد دین توصیف کنیم باید آنها را نگاه داریم و علمی برخوردکنیم وا گراین اتفاق بیافتد فضای چند صدایی ایجاد خواهد شد و با انگ کفر زدن به کسی راه به جایی نخواهیم برد.
میرحسین موسوی درمورد علت حضور خود به عرصه انتخابات با توجه به اعلام کاندیداتوری خاتمی گفت: مشکلاتی را در دولت دیدم واحساس دغدغه کردم صحبت هایی با آقای خاتمی داشتم و آن موقع هم اعلام کردم اگر ایشان تا آخر درصحنه بمانند من تا اخر نخواهم ماند واین را به نفع جریانی میدانستم که از اوضاع فعلی کشور احساس خطر می کنند.
میرحسین موسوی با تاکید بر اینکه جواب کامل این سوال را در بیانیه انصراف آقای خاتمی و بیانیه ورودخودم اعلام کردم گفت: بنده و آقای خاتمی و همه کسانی که دل به عظمت کشور بستن و طالب تغییر و دگرگونی درکشور هستند با هم راه مبارزه را شروع کردیم.
به گزارش خبرنگار ایلنا این دیدار که با استقبال گسترده دانشجویان همراه بود به یک ساعت طول انجامید که در آن شعارهایی از قبیل" موسوی موسوی حمایتت می کنیم، موسوی رئیس جمهور آینده " بارها به گوش رسید و چند تن از دانشجویان که قصد برهم زدن این برنامه را داشتند با واکنش دانشجویان دیگر مواجه شدند .



  • کلمات کلیدی :
  •  نوشته شده توسط فرز ها در سه شنبه 88/2/8 و ساعت 6:48 عصر | نظرات دیگران()
        کنفرانس دربان 2 که چند روز قبل در مقر اروپایی سازمان ملل متحد در شهر ژنو برگزار شد ادامه کنفرانسی است که شهر دربان آفریقای جنوبی در سال 2001میلادی میزبان اولین اجلاس آن بود.  در آن زمان بزرگترین مکان برگزاری اجلاس های بین المللی این کشور را در خود جای داده بود.  اجلاس دربان در حقیقت ادامه دو اجلاس "کنفرانس جهانی علیه نژاد پرستی، تبعیض نژادی، بیگانه ستیزی و نابردباری " بود که در سال های 1978 و 1983 در مقر اروپایی سازمان ملل متحد در شهرژنو برگزار شده بود. در اجلاس دربان 1 در غیاب آقای خاتمی، سرپرستی هیات شرکت کننده از ایران در این اجلاس به عهده وزیر خارجه کشورمان بود. هیات شرکت کننده از کشورمان دو بخش بود. هیات رسمی به ریاست وزیر خارجه و تیم چند نفره ای از مدیران و کارشناسان بخش بین المللی وزارت خارجه. هیات غیر رسمی متشکل از شامل سه نفر از نمایندگان مجلس و تعداد قابل توجهی سازمان های غیر دولتی بود که انصافا با عده کم (در مقایسه با دیگر کشورهایی که در اجلاس حضور داشتند) فعالیت چشمگیر و تاثیرگذارداشتند.همراهان آقای خرازی چند نفر از کارشناسان بخش امور بین المللی وزارت خارجه بودند که دو روز قبل از آقای خرازی تحت سرپرستی دکتر ظریف معاون امور حقوقی و بین المللی وارد آفریقای جنوبی شده و بحث های پرچالش و نفس گیر نشست کارشناسان را اداره می کردند. اگر اشتباه نکرده باشم (به دلیل ضیق وقت نگارش این مطلب فرصت مراجعه به منابع فراهم نشد) سران کشورهایی که در این کنفرانس حضور داشتند حدود 20 رییس کشور بود. دولت میزبان احترام فوق العاده ای به هیات ایرانی گذاشت و آقای دکتر خرازی در حد همان روسای کشورها(کوبا،الجزایر،یاسرعرفات و ...) پذیرایی شد.
    اغراق آمیز نیست اگر گفته شود هیات نمایندگی رسمی کشورمان در مذاکرات کمیته های متعدد و از جمله کمیته تدوین بیانیه جو اجلاس را کاملا در دست گرفته و کارشناسان متبحر همراه دکتر ظریف به نحو غیر قابل تصوری بر تدوین بیانیه نهایی تاثیر گزار بودند. همان بیانیه ای که خشم امریکا و اسراییل و ترک زود هنگام از سوی این دو را در پی داشت. این همان بیانیه ای است که طی 8 سال گذشته پس از اجلاس دربان آمریکا ،اسراییل و برخی دیگر از کشورهای غربی در پی لغو بندهایی از آن هستند. اگر باور داریم که در دنیا هیچ کشوری انگیزه جدی رویارویی و مقابله با اسراییل را ندارد لاجرم باید بپذیریم که این هیات ایرانی بود که یک تنه ابتکار عمل کنفرانس و بند بند بیانیه نهایی علی الخصوص در رابطه با اسراییل و صهیونیسم را در دست داشتند و با درایت و بکار گیری دیپلماسی هوشمندانه و تاثیر گذار به اهدافی که مد نظر نظام مقدس جمهوری اسلامی بود جامه عمل پوشاندند. در زمان سخنرانی خرازی هیچ هیات غربی محل اجلاس را ترک نکرد. هیچ توهینی به کشورمان صورت نگرفت وامریکا و اسراییل که بازنده اصلی کنفرانس دربان بودند با شرمندگی اجلاس را ترک کردند.مصوبه جنجالی برابری صهیونیسم با نژاد پرستی حاصل کار همان تیم چند نفره ایران بود که با شگردهای دیپلماتیک و به دور از هیاهو و غوغا سالاری بود که جو اجلاس را در دست گرفته و تمام هیاتهایی را که انگیره های کمتری داشتند را با خود همراه کرده و یک اجلاس عادی را به آتشفشانی علیه اسراییل تبدیل نمودند.
    هفته گذشته آقای رییس جمهور به اتفاق یکی از معاونین(مشایی) و سه تن از وزارء( از جمله وزیر خارجه) در اجلاس دربان 2 شرکت کرد. علی رغم تلاش های امریکا، اسراییل و تعدادی از کشورهای غربی برای حذف بندهای ضد صهیونیستی مصوبات دربان 1 و موفقیت نسبی به دلیل جو شدید ضد صهیونبستی و احتمال تشدید آن در اجلاس تعدادی از کشورهای غربی پیشاپیش در اعتراض به مفاد پیش نویس بیانیه نهایی اقدام به تحریم کنفرانس کردند و در حالی که روند اجلاس نشان از کنفرانسی ضد صهیونیستی داشت با سخنرانی تند و تیز و تکراری آقای احمدی نژاد جو کنفرانس به شدت از ضد صهیونیستی به سمت سوی ضد ایرانی تغییر کرد. تعداد زیادی از هیات های نمایندگی محل اجلاس را در حین سخنرانی رییس جمهور کشورمان ترک کردند که در عرف دیپلماتیک توهین تلقی می شود. به سوی ایشان اشیایی را پرتاب کردند و او را نژاد پرست خواندند. تقریبا تمامی کشورهای غربی شرکت کننده وآقای بان کی مون دبیر کل سازمان ملل در بیانیه ها ی جداگانه ای سخنان احمدی نژاد را با الفاظ غیر معمول و تندی محکوم کردند و از همه مهم تر جو اجلاس کاملا به نفع اسراییل تغییر کرد.
    قصد پرداختن به حادثه تلخ و دردناک ژنو را نداشتم ولی چگونه می توان در مقابل واقعه ای تلخ و غیر قابل تحمل ساکت بود. نمی دانم بر اساس قانون اساسی رییس جمهور کشور در مقابل اعمال خود باید به کجا جواب دهد.مجلس یا.....؟ نگارنده این سطور قصد ورود به مسائل داخلی، مسائل بودجه، اختلافات مجلس و رییس جمهور در خصوص آن و نامه پرطعنه رییس مجلس به رییس جمهور ندارد. این که 124 میلیارد دلار بدون مجوز خرج شده مورد ادعای آن نماینده محترم مجلس در کجای سیاست داخلی ما قرار می گیرد مساله ای داخلی است. نمایندگان مجلس باید توجه کنند124میلیارد برباد رفته از کیسه ملت، ولو با اعراض و نیست سیاسی و به گونه ای خلاف منافع ملی، اما بالاخره در جایی در همین کشور خرج شده است . شاید این مبلغ و بیشتر از آن را بتوان با کار و تلاش بیشتر جبران کرد ،هر رسیدگی به آن از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است، اما توهین به حثییت و آبروی ملت در مقابل دیدگان میلون ها بیننده در تلویزیون ها و سایت ها چگونه جبران خواهد شد؟ به اذعان صدا و سیمای جمهوری اسلامی، میلیون‌ها نفر در سراسر جهان این رویداد را مشاهده کردند و بسیاری دیگر هم که به صورت زنده موفق به تماشای آن نشدند، در بخش‌های مختلف خبری، از شبکه‌های گوناگون تلویزیونی، و یا با یک جستجوی ساده در اینترنت، به تماشای آن نشستند. چرا باید کاری کرد که حتی دبیر کل سازمان ملل که این کنفرانس تحت اشراف همین سازمان و رییس آن برگزار می شود آن بیانیه غیر متعارف (و توهین آمیز) را علیه سخنرانی رییس جمهور کشورمان صادر نماید.
    رییس جمهور سمبل یک ملت است. توهین به رییس یک کشور توهین به یک ملت است. چه کسی در مقابل این ندانم کاری ها که ممکن است خدای ناکرده اغراض سیاسی و شخصی در پشت آن باشد مسول است؟
    قضاوت من این است که هیات کارشناسی ایران در سال 2001 با بهره گیری از کارشناسان قوی و دیپلماسی هوشمندانه یک اجلاس عادی را به آتشفشانی علیه اسراییل تبدیل نمود و در اجلاس 2009 هیات بلند پایه کشورمان در سطح رییس جمهور و چندین معاون رییس جمهور و وزیریک اجلاس ساخته و پرداخته ضد صهیونیستی را به طوفانی ضد ایرانی تبدیل کردند.
    واقعا کدام روش عقلانی و به صلاح کشورمان است؟ مقایسه این دو اجلاس و قضاوت را به خوانندگان واگذار می کنم.


  • کلمات کلیدی :
  •  نوشته شده توسط فرز ها در سه شنبه 88/2/8 و ساعت 6:48 عصر | نظرات دیگران()

    با انتشار بیانیه‌ای؛

    همسر شهید رجایی از مهندس میرحسین موسوی حمایت کرد

    از رسانه ها - عاتقه صدقی، همسر شهید رجایی با انتشار بیانیه از مهندس میرحسین موسوی حمایت کرد.

    به گزارش قلم نیوز ، سایت کلمه، متن بیانیه اعلام حمایت عاتقه صدیقی نماینده دوره های اول، دوم و سوم مجلس شورای اسلامی از مهندس موسوی را به شرح زیر آورده است.

    بسم الله الرحمین الرحیم

    ملت شریف ایران

    مهندس موسوی در طول 8 سال دفاع مقدس، در سخت ترین شرایط و در حالی که نظام تثبیت نشده و توطئه های داخلی و خارجی متعددی علیه آن در جریان بود، عهده دار مسوولیت دولت شد و تجربه مثبت به یادگار مانده از دوران او در ذهن مردم به خوبی نشان می دهد که او مرد مدیریت بحران است.

    افرادی که با خدا عهد می بندند، در میانه راه در معرض ابتلا قرار می گیرند و اعتقاد آن ها به محک امتحان گذاشته می شود؛ انسان ها درتغییر و تحولات شناخته می شوند، اما موسوی مردی است که از امتحان های گذشته ، پاک و پیروز بیرون آمده است.

    میرحسین موسوی در حالی که بسیاری از مخالفین داخلی نظام در پشت سر متحجرین بر علیه دولت وی موضع گرفته

    بودند با صبوری و تدبیر، بحران های این دوره را مدیریت کرد. او در دوران مسوولیت خود از مخالفت های داخلی بیش از مخالفت های بیگانگان خون دل خورد و اگر چه حضرت امام همواره ایشان را حمایت می کردند، اما ما هیچ گاه فراموش نمی کنیم که امام خود می فرمودند، خون دلی که پدر پیرتان از متحجرین خورد از اغیار نخورد.

    مهندس موسوی از توانایی بالای مدیریتی برخوردار است، به ویژه آن که گذشت زمان نیز به تجربیات وی افزوده است. این اندوخته با توجه به روحیه دانشگاهی و پژوهشگر او و حضور وی در مسولیت مشاورعالی بالاترین سطوح تصمیم گیری نظام می تواند ذخیره ای ارزشمند برای ملت ایران محسوب شود.

    اکنون در شرایطی که نگرش های اقتدارگرایانه نشأت گرفته از اندیشه های «حکومت بدون جمهوریت» در تقابل با جمهوری اسلامی مورد نظر و تأیید امام و امت به دنبال ساختار شکنی هستند، رویکرد مهندس موسوی و شعار وی در تأکید بر بازگشت به قانون نشان می دهد که ایشان به درستی ریشه خطر را شناخته است.

    صمیمیت شهید رجایی و میرحسین موسوی به عنوان وزیرخارجه جوان ایشان به اندازه ای بود که شهید رجایی به راحتی و با صراحت لهجه دستورالعمل های منطبق بر ارزش های انقلاب و خواسته های مردم را برای موسوی مطرح می کرد و او به عنوان فردی حق جو چه آن هنگام که وزیر خارجه بود و آن را امری مدیریتی می دید و چه دورانی که خود مسوولیت دولت را عهده دار بود، دیدگاه های رجایی را می پذیرفت، امروز نیز موسوی از آن دستورات به عنوان خاطره هایی آموزنده یاد می کند.

    اگر چه رابطه این دو رابطه رئیس و مرئوس نبوده است، شهید رجایی موسوی را به قدری به خود نزدیک می دید که صمیمانه مسائل را با ایشان در میان بگذارد او همواره در دولت خود به اندیشه شهید رجایی پایبند و متکی بود؛ چنانکه امروز نیز همفکری و همدلی ایشان برای کسانی که او را می شناسند، مشهود است.

    زندگی موسوی نشأت گرفته از اعتقادات اسلامی و الهی است. او هرگز به دنبال کسب قدرت نیست، چرا که اگر چنین بود در طول سال های گذشته از تقاضای شخصیت های

    بزرگ سیاسی کشور برای کاندیداتوری ریاست جمهوری نمی گذشت. در این شرایط به خوبی می توان نتیجه گرفت که نفس حضور مهندس موسوی و احساس مسوولیت ایشان، خود نشان دهنده خطر بزرگ پیش روی ایران اسلامی است.

    اینجانب پیش از این نیز در انتخابات سال 84 ریاست جمهوری نگرانی خود را اعلام کرده بودم و اکنون که شاهد قانون شکنی های کلان و دخالت بخشی از فرماندهان نظامی در سیاست، نامحرم تلقی کردن مردم، غیر شفاف شدن اطلاعات و امنیتی کردن بسیاری از حوزه های سیاسی و فرهنگی و اقتصادی کشور هستیم، به گونه ای مضاعف این احساس نگرانی و خطر را یادآور می شوم.

    به یاد داریم که امام خمینی دخالت فرماندهان نظامی را با موضع گیری ها و هشدارهای جدی خود تعدیل می کردند. ایشان به روشنی در بخشی از وصیت نامه خود چنین فرموده اند:

    «وصیّت اکید من به قوای مسلح آن است که همانطور که از مقررات نظام ، عدم دخول نظامی در احزاب و گروهها و جبهه ها است به آن عمل نمایند و قوای مسلح مطلقا چه نظامی و انتظامی و پاسدار و بسیج و غیر اینها در هیچ حزب و گروهی وارد نشده و خود را از بازیهای سیاسی دور نگهدارند. در این صورت می توانند قدرت نظامی خود را حفظ و از اختلافات درون گروهی مصون باشند و بر فرماندهان لازم است که افراد تحت فرمان خود را از ورود در احزاب منع نمایند و چون انقلاب از همه ملت و حفظ آن بر همگان است ، دولت و ملت و شورای دفاع و مجلس شورای اسلامی وظیفه شرعی و میهنی آنان است که اگر قوای مسلح چه فرماندهان و طبقات بالا و چه طبقات بعد بر خلاف مصالح اسلام و کشور بخواهند

    عملی انجام دهند یا در احزاب وارد شوند که بی اشکال به تباهی کشیده می شوند و یا در بازیهای سیاسی وارد شوند، از قدم اول با آن مخالفت کنند و بر رهبر و شورای رهبری است که با قاطعیت از این امر جلوگیری نماید تا کشور از آسیب در امان باشد.»

    جملات پیش گفته به خوبی نشان می دهد که حضرت امام این موضوع را برای زمان خاص مطرح نکرده اند بلکه عدم دخالت نظامیان سیاست اصلی برای تمام زمان ها است که اگر غیر از این بود، ایشان این امر را موکول به تشخیص مسولان درهر مقطع زمانی می کردند، اما تأکید کلی امام بر این امر نشان می دهد که دخالت نظامیان در همه زمان ها و در تمام دنیا برای هر کشوری مسئله ای خطرناک است.

    باید تأکید کنم که در اینجا مسئله فرد مطرح نیست، مسئله یک جریان فکری است. افرادی که رأی می آورند به خودی خودی مسئله جامعه نیستند، بلکه ما به جریان های فکری کار داریم و این که هر فردی با تکیه بر چه تفکری رفتار می کند.

    باید توجه کنیم که بسیاری از خسارت های اجرایی و سیاسی امروز ناشی از دخالت بخشی از نظامیان در سیاست است که اگر چه آشکارا رخ می دهد، اما تلاش های زیادی برای نامحسوس جلوه دادن آن صورت می گیرد.

    اینجانب در اعلام مواضع بعدی خود به توضیح درباره ابعاد مختلف خطر پیش روی نظام در شرایط کنونی خواهم پرداخت.



  • کلمات کلیدی :
  •  نوشته شده توسط فرز ها در سه شنبه 88/2/8 و ساعت 6:48 عصر | نظرات دیگران()

    We arrive the Sun, arrive the Light

    Nous arrivons Le Soleil, Nous arrivons le Lumiere

     

    روز ملی فن آوری هسته ای و تکمیل شدن حلقه های چرخه سوخت را به تمام ایرانیان غیرتمند و تمام ایران و ایرانی دوستان آزاده تبریک، و به همه ی وطن فروشان نامرد، و مستکبران و بدخواهان و صهیونیزم دوستان و غرب زدگان و غرب پرستان تسلیت عرض می کنم.



  • کلمات کلیدی :
  •  نوشته شده توسط فرز ها در سه شنبه 88/2/8 و ساعت 6:48 عصر | نظرات دیگران()

    مشاهدات ما بیانگر این است که جناب میر حسین موسوی همان که بیست سال پیش کشور را با متد کوپنی اداره کرده و اکنون نیز با شرایط فعلی کشور به همان متد پایبند است به هر قیمتی که باشد قصد دارد به قدرت برسد.

    ایشان حتی به احزاب تندروی مانند مشارکت و مجاهدین چراغ سبز داده و دولت خود را چنان بزرگ معرفی کرده (بابا ماشاللا دووووووووولت!) که حتی مشارکتی ها و مجاهدینی ها را هم در خود جای خواهد داد.

    ایشان برای اینکه حجم آرای سبد خود را بالا ببرد در یکی از اقدامات اخیرش گفته است که گشت های ارشاد را جمع خواهد نمود.

    همچنین برای منظوری به قم سفر کرده و با برخی از مراجع تقلید دیدار نموده اند.(حالا ما نمیدونیم قسم حضرت عباس رو باور کنیم یا دم خروس رو،‏ چرا که یکی از اعضای حزبی که از ایشان حمایت کرده قبلاً تقلید مردم از مراجع تقلید را به میمون تشبیه کرده است.)



  • کلمات کلیدی :
  •  نوشته شده توسط فرز ها در سه شنبه 88/2/8 و ساعت 6:48 عصر | نظرات دیگران()
    <   <<   36   37   38   39   40   >>   >
     لیست کل یادداشت های این وبلاگ
    مردم انتخاباتی میآفرینند که دشمن را خشمگین کند
    تصاویری از احمدی نژاد
    فرزندان احمدینژاد چای ریاستجمهوری را نمیخورند
    مردم انتخاباتی میآفرینند که دشمن را خشمگین کند
    میر حسین امیدوار می باشد که ...
    آلبوم جدید و فوق العاده زیبای بنیامین بهادری با نام 88
    [عناوین آرشیوشده]

    بالا

    طراح قالب: رضا امین زاده** پارسی بلاگ پیشرفته ترین سیستم مدیریت وبلاگ

    بالا