مسایل سیاسی داغ روز - همه چی از همه جا
سفارش تبلیغ
صبا ویژن
[ و فرمود : ] مؤمن را سه ساعت است : ساعتى که در آن با پروردگارش به راز و نیاز است ، و ساعتى که در آن زندگانى خود را کارساز است ، و ساعتى که در حلال و نیکو با لذّت نفس دمساز است ، و خردمند را نسزد که جز پى سه چیز رود : زندگى را سر و سامان دادن ، یا در کار معاد گام نهادن ، یا گرفتن کام از چیزهایى غیر حرام . [نهج البلاغه]
امروز: دوشنبه 04 اردیبهشت 29

با انتشار بیانیه‌ای؛

همسر شهید رجایی از مهندس میرحسین موسوی حمایت کرد

از رسانه ها - عاتقه صدقی، همسر شهید رجایی با انتشار بیانیه از مهندس میرحسین موسوی حمایت کرد.

به گزارش قلم نیوز ، سایت کلمه، متن بیانیه اعلام حمایت عاتقه صدیقی نماینده دوره های اول، دوم و سوم مجلس شورای اسلامی از مهندس موسوی را به شرح زیر آورده است.

بسم الله الرحمین الرحیم

ملت شریف ایران

مهندس موسوی در طول 8 سال دفاع مقدس، در سخت ترین شرایط و در حالی که نظام تثبیت نشده و توطئه های داخلی و خارجی متعددی علیه آن در جریان بود، عهده دار مسوولیت دولت شد و تجربه مثبت به یادگار مانده از دوران او در ذهن مردم به خوبی نشان می دهد که او مرد مدیریت بحران است.

افرادی که با خدا عهد می بندند، در میانه راه در معرض ابتلا قرار می گیرند و اعتقاد آن ها به محک امتحان گذاشته می شود؛ انسان ها درتغییر و تحولات شناخته می شوند، اما موسوی مردی است که از امتحان های گذشته ، پاک و پیروز بیرون آمده است.

میرحسین موسوی در حالی که بسیاری از مخالفین داخلی نظام در پشت سر متحجرین بر علیه دولت وی موضع گرفته

بودند با صبوری و تدبیر، بحران های این دوره را مدیریت کرد. او در دوران مسوولیت خود از مخالفت های داخلی بیش از مخالفت های بیگانگان خون دل خورد و اگر چه حضرت امام همواره ایشان را حمایت می کردند، اما ما هیچ گاه فراموش نمی کنیم که امام خود می فرمودند، خون دلی که پدر پیرتان از متحجرین خورد از اغیار نخورد.

مهندس موسوی از توانایی بالای مدیریتی برخوردار است، به ویژه آن که گذشت زمان نیز به تجربیات وی افزوده است. این اندوخته با توجه به روحیه دانشگاهی و پژوهشگر او و حضور وی در مسولیت مشاورعالی بالاترین سطوح تصمیم گیری نظام می تواند ذخیره ای ارزشمند برای ملت ایران محسوب شود.

اکنون در شرایطی که نگرش های اقتدارگرایانه نشأت گرفته از اندیشه های «حکومت بدون جمهوریت» در تقابل با جمهوری اسلامی مورد نظر و تأیید امام و امت به دنبال ساختار شکنی هستند، رویکرد مهندس موسوی و شعار وی در تأکید بر بازگشت به قانون نشان می دهد که ایشان به درستی ریشه خطر را شناخته است.

صمیمیت شهید رجایی و میرحسین موسوی به عنوان وزیرخارجه جوان ایشان به اندازه ای بود که شهید رجایی به راحتی و با صراحت لهجه دستورالعمل های منطبق بر ارزش های انقلاب و خواسته های مردم را برای موسوی مطرح می کرد و او به عنوان فردی حق جو چه آن هنگام که وزیر خارجه بود و آن را امری مدیریتی می دید و چه دورانی که خود مسوولیت دولت را عهده دار بود، دیدگاه های رجایی را می پذیرفت، امروز نیز موسوی از آن دستورات به عنوان خاطره هایی آموزنده یاد می کند.

اگر چه رابطه این دو رابطه رئیس و مرئوس نبوده است، شهید رجایی موسوی را به قدری به خود نزدیک می دید که صمیمانه مسائل را با ایشان در میان بگذارد او همواره در دولت خود به اندیشه شهید رجایی پایبند و متکی بود؛ چنانکه امروز نیز همفکری و همدلی ایشان برای کسانی که او را می شناسند، مشهود است.

زندگی موسوی نشأت گرفته از اعتقادات اسلامی و الهی است. او هرگز به دنبال کسب قدرت نیست، چرا که اگر چنین بود در طول سال های گذشته از تقاضای شخصیت های

بزرگ سیاسی کشور برای کاندیداتوری ریاست جمهوری نمی گذشت. در این شرایط به خوبی می توان نتیجه گرفت که نفس حضور مهندس موسوی و احساس مسوولیت ایشان، خود نشان دهنده خطر بزرگ پیش روی ایران اسلامی است.

اینجانب پیش از این نیز در انتخابات سال 84 ریاست جمهوری نگرانی خود را اعلام کرده بودم و اکنون که شاهد قانون شکنی های کلان و دخالت بخشی از فرماندهان نظامی در سیاست، نامحرم تلقی کردن مردم، غیر شفاف شدن اطلاعات و امنیتی کردن بسیاری از حوزه های سیاسی و فرهنگی و اقتصادی کشور هستیم، به گونه ای مضاعف این احساس نگرانی و خطر را یادآور می شوم.

به یاد داریم که امام خمینی دخالت فرماندهان نظامی را با موضع گیری ها و هشدارهای جدی خود تعدیل می کردند. ایشان به روشنی در بخشی از وصیت نامه خود چنین فرموده اند:

«وصیّت اکید من به قوای مسلح آن است که همانطور که از مقررات نظام ، عدم دخول نظامی در احزاب و گروهها و جبهه ها است به آن عمل نمایند و قوای مسلح مطلقا چه نظامی و انتظامی و پاسدار و بسیج و غیر اینها در هیچ حزب و گروهی وارد نشده و خود را از بازیهای سیاسی دور نگهدارند. در این صورت می توانند قدرت نظامی خود را حفظ و از اختلافات درون گروهی مصون باشند و بر فرماندهان لازم است که افراد تحت فرمان خود را از ورود در احزاب منع نمایند و چون انقلاب از همه ملت و حفظ آن بر همگان است ، دولت و ملت و شورای دفاع و مجلس شورای اسلامی وظیفه شرعی و میهنی آنان است که اگر قوای مسلح چه فرماندهان و طبقات بالا و چه طبقات بعد بر خلاف مصالح اسلام و کشور بخواهند

عملی انجام دهند یا در احزاب وارد شوند که بی اشکال به تباهی کشیده می شوند و یا در بازیهای سیاسی وارد شوند، از قدم اول با آن مخالفت کنند و بر رهبر و شورای رهبری است که با قاطعیت از این امر جلوگیری نماید تا کشور از آسیب در امان باشد.»

جملات پیش گفته به خوبی نشان می دهد که حضرت امام این موضوع را برای زمان خاص مطرح نکرده اند بلکه عدم دخالت نظامیان سیاست اصلی برای تمام زمان ها است که اگر غیر از این بود، ایشان این امر را موکول به تشخیص مسولان درهر مقطع زمانی می کردند، اما تأکید کلی امام بر این امر نشان می دهد که دخالت نظامیان در همه زمان ها و در تمام دنیا برای هر کشوری مسئله ای خطرناک است.

باید تأکید کنم که در اینجا مسئله فرد مطرح نیست، مسئله یک جریان فکری است. افرادی که رأی می آورند به خودی خودی مسئله جامعه نیستند، بلکه ما به جریان های فکری کار داریم و این که هر فردی با تکیه بر چه تفکری رفتار می کند.

باید توجه کنیم که بسیاری از خسارت های اجرایی و سیاسی امروز ناشی از دخالت بخشی از نظامیان در سیاست است که اگر چه آشکارا رخ می دهد، اما تلاش های زیادی برای نامحسوس جلوه دادن آن صورت می گیرد.

اینجانب در اعلام مواضع بعدی خود به توضیح درباره ابعاد مختلف خطر پیش روی نظام در شرایط کنونی خواهم پرداخت.



  • کلمات کلیدی :
  •  نوشته شده توسط فرز ها در سه شنبه 88/2/8 و ساعت 6:48 عصر | نظرات دیگران(بدون)

    مــــــــــــیر حســـــــــین موسوی
    *من خیلی دقیق گفتم
    اصلاح‌طلبی هستم که اصول را گم نمی‌کنم    
                        
     
    *یکی از مسایلی که به آن اعتقاد دارم، اعتماد به جوانان و استفاده از ظرفیت آنهاست

    *مردم دوست ندارند روزنامه ها بسته شوند یا به جوانان احترام نگذاریم

    *بازبینی بودجه یکی از اولویت‌ها خواهد بود

    *
    مدیری که موقعیت متزلزل دارد، نمی‌تواند کار بزرگی انجام دهد

    *از هر نوع ماجراجویی و ایجاد حادثه در سطح دیپلماتیک باید خودداری کرد

    *
    آزادی و عدالت باید توامان رعایت شود

    *گوناگونی اقوام ایرانی را فرصت می دانم نه تهدید

    *
    حمایت از مستضعفان به معنای در نظر نگرفتن اهمیت طبقات میانی نیست

    * ریزش معناداری به سمت زیر خط فقر داشته‌ایم

    * تغییراتی در جهان در حال اتفاق افتادن است. باید این اتفاقات و تغییرات را به رسمیت بشناسیم. و با استفاده از مزیت های نسبی خود تا جایی که می‌توانیم اینها را مدیریت کنیم. آزادی بیان و نبستن روزنامه و استقبال از انتشار فرهنگ و اعتماد به روشنفکران و هنرمندان بر اساس این نگاه باید انجام شود



  • کلمات کلیدی :
  •  نوشته شده توسط فرز ها در سه شنبه 88/2/8 و ساعت 6:48 عصر | نظرات دیگران(بدون)

    پیام میرحسین؛ گفتمانی برای تمام فصول

    مهندس میر حسین موسوی شاگرد فکری-اخلاقی و سیاسی امام خمینی (ره) است. دغدغه های اصلی او استقلال، آزادی و عدالت اجتماعی است و اسلام رهائیبخش را راه رهائی و زندگی نیک می داند. وی برای کارکرد رهائیبخش دین و ضرورت ارزشهای دینی در زندگی اهمیتی بنیادین قائل است و کرامت انسانی را از ارزشهای شاخص دین رهائی‌بخش می داند. به اعتقاد وی دولت در جمهوری اسلامی مکلف به ادای حقوق مردم است، و آنگاه که توسعه و پیشرفت اقتصادی برای مردم نیکی چون مردم ایران انجام شود همطراز ارزشهاست.

    میرحسین موسوی می تواند، با توجه به مبانی اصولی و نیز اعتقادات اصلاح‌طلبانه خود، به ظهور یک صف‌بندی سیاسی مترقی در کشور کمک کند. چهار مولفه از مولفه های اصلی گفتمان موسوی عبارتند از اصلاحات مترقیانه، اصول ، خرد گرائی ارزشی- جمعی، و سیاست ورزی اخلاقی. این چهار مولفه عناصری مجزای از یکدیگر نیستند، بلکه با هم کلیتی پویا را ایجاد می کنند.

     

     



  • کلمات کلیدی :
  •  نوشته شده توسط فرز ها در سه شنبه 88/2/8 و ساعت 6:48 عصر | نظرات دیگران(بدون)

    میر حسین یک روشنفکر دینی است،اما نه روشنفکری که دینداران را دچار دغدغه کند،بلکه او روشنفکری است که روحیه ی دینداری را تقویت هم خواهد کرد.معنای دیگر این جمله به خوبی در بیانات نخست وزیر سال های دفاع  مقدس هویدا است ،آنجا که خود را اصلاح طلبی می داند که می خواهد به اصول برگردد.

    مهندس میر حسین البته صراحت لهجه کروبی،اخلاق و درایت  خاتمی  و هوشمندی و ذکاوت هاشمی را توامان دارد.

    با هوش است چون پس از سال ها در حاشیه ماندن به صحنه آمد،سخنرانی کرد،مصاحبه صورت داد،سایت راه اندازی کرد و حتی مجوز روزنامه گرفت.موسوی در واقع با این کار خود ثابت کرد زیر بلیت کسی وارد نمی شود تا فردا بدهکار کسی هم نباشد.

    مهندس موسوی اخلاق گرا است چون در نهایت ادب و احترام با خاتمی ، کروبی و ... رفتار کرد . با اخلاق است چون وقتی منتقدش دشنام می خورد از او دفاع می کند.با اخلاق است چون در تمام سال های نخست وزیری به تفسیر نهج البلاغه در هیات دولت می پردازد و نامه مولا علی (ع) به مالک اشتر را در جلسات یاد شده سطر به سطر مرور می کند و آویزه گوش قرار می دهد.

    موسوی صراحت لهجه دارد چون مهمترین دلیل آمدنش به عرصه انتخابات را شخص احمدی نژاد و برنامه های نابسامان او می داند،تا جایی که اخبار 30 / 20 صدا سیما را نیز وادار به پخش این مهم می کند.صراحت لهجه دارد وقتی خبرنگاری از او سئوال می کند آیا با مقام معظم رهبری هم مشورت کرده و آمده پاسخ می دهد:مشورت نکردم اما کار خلافی هم نکرده ام!

    درایت دارد چون مشورت با رهبری را نیز بی نیاز نمی داند اما پس از اعلام حضور مشورت می کند تا یک بار دیگر ثابت کند او می خواهد رئیس جمهوری باشد با آرامش و نشان خودش.

    موسوی البته هم رای طبقه پائین را دارد و هم قشر تحصیلکرده را ،او بر خلاف خاتمی و کروبی حتی در نهادهای نظامی و امنیتی چون سپاه هم هواخواه و جایگاه دارد.

    اختلافش با مقام معظم رهبری در زمانی که ایشان ریاست جمهوری نظام را بر عهده داشتند نه تنها بهانه ای برای نگرانی نیست که یک نکته قوت است .او 8 سال با رهبر از نزدیک کار کرده و روحیات او را بهتر از هر کس دیگری می داند.

    والبته در پایان باید بگویم بر خلاف نظر بسیاری از دوستان میر حسین هر روز بهتر از دیروز است چرا که در هر صحبت او نکته ای تازه و نو وجود دارد. 

     



  • کلمات کلیدی :
  •  نوشته شده توسط فرز ها در سه شنبه 88/2/8 و ساعت 6:48 عصر | نظرات دیگران(بدون)
    هولوکاست مساله ما نیست بلکه موضوع این است که سرزمین فلسطین اشغال شده و باید راه حلی پیدا کرد تا با کمترین خسارت این مشکل حل شود. نه اسراییل ملتی دارد که دوست ملت ما باشند و نه هولوکاست مساله ماست

     میرحسین موسوی با تاکید بر اینکه من مخالف هر نوع فشار بر دانشجویان هستم، وعده داد که در صورت رییس جمهور شدن اگر کسی خلاف قانون عمل نکرده و متهم شود، از او حمایت کند.

     مهندس میرحسین موسوی در جمع خبرنگاران محلی و سراسری خراسان حاضر شد و به پرسش های آنها پاسخ داد.

    وی در پاسخ به سوالی درباره هولوکاست با بیان اینکه «هولوکاست مساله ما نیست بلکه موضوع این است که سرزمین فلسطین اشغال شده و باید راه حلی پیدا کرد تا با کمترین خسارت این مشکل حل شود» بیان کرد: نه اسراییل ملتی دارد که دوست ملت ما باشند و نه هولوکاست مساله ماست.

    وی بیان کرد: به جای پرداختن به هولوکاست باید به فکر حل مشکل فلسطینیان بود.

    موسوی، فضای سیاست خارجی کشور را فضایی جدید دانست و گفت: باید برای ورود به دنیای سیاست خارجی محاسبه کرد و نباید طوری ورود پیدا کنیم که دچار مشکل شویم.

     

    وی در پاسخ به سوالی درباره برنامه ‌اش درخصوص اجرای توازن منطقه‌ای گفت: احیای سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی اولین کار من است که البته معتقدم در این راستا باید بخش خصوصی هم ورود پیدا کند که در این صورت توازن منطقه‌ای بهتر اجرا می‌شود.

    موسوی افزود: البته چنین برنامه‌ای در کشور وجود داشته است ولی به دلیل کم اعتقادی به مساله برنامه‌ریزی و آمایش سرزمین دچار مشکل شد و به مرور زمان به فراموشی سپرده شد ولی جزو اولویت‌های من است که به این مساله بپردازم زیرا لازم است که یک نظام برنامه‌ریزی قوی داشته باشد.

    وی در پاسخ به سوالی درباره محدودیت های چند سال اخیر برای دانشجویان بر شعار «ایران پیشرفته، با قانون، عدالت و آزادی» تاکید کرد و گفت: این شعار یعنی اگر کسی خلاف قانون عمل نکرده و متهم شده است رییس جمهور باید از وی حمایت کند.

    موسوی ادامه داد: اگر رییس جمهور شوم قانون باید در این کشور اجرا شود و این راه رهایی از فشارهاست. من مخالف هر نوع فشار بر دانشجویان هستم.

    وی همچنین درباره برنامه‌اش درخصوص سهام عدالت گفت: معتقدم هر دولتی که روی کار می‌آید موظف است برنامه‌ها و به ویژه تعهدات دولت های قبلی را اجرا کند و به گردن بگیرد.

    موسوی ادامه داد: اگر دولت فعلی موضوع سهام عدالت را شروع کرده،  دولت بعدی موظف به ادامه آن است و در صورتی که من رییس جمهور شوم این برنامه را با توجه هر چه بیشتر به خصوصی سازی دنبال می‌کنم.

     

     

     



  • کلمات کلیدی :
  •  نوشته شده توسط فرز ها در سه شنبه 88/2/8 و ساعت 6:48 عصر | نظرات دیگران(بدون)
    <   <<   36   37   38   39   40   >>   >
     لیست کل یادداشت های این وبلاگ
    مردم انتخاباتی میآفرینند که دشمن را خشمگین کند
    تصاویری از احمدی نژاد
    فرزندان احمدینژاد چای ریاستجمهوری را نمیخورند
    مردم انتخاباتی میآفرینند که دشمن را خشمگین کند
    میر حسین امیدوار می باشد که ...
    آلبوم جدید و فوق العاده زیبای بنیامین بهادری با نام 88
    [عناوین آرشیوشده]

    بالا

    طراح قالب: رضا امین زاده** پارسی بلاگ پیشرفته ترین سیستم مدیریت وبلاگ

    بالا