مسایل سیاسی داغ روز - همه چی از همه جا
سفارش تبلیغ
صبا ویژن
هرگاه خداوند بنده ای را دوست بدارد، او رابه بلایی بزرگ مبتلا می کند . پس اگر آن بنده راضی گشت، بهره اش نزد خداوند، رضایت است و اگر ناخشنود گشت، بهره اش نزد خداوند، ناخشنودی است [.رسول خدا صلی الله علیه و آله]
امروز: دوشنبه 04 اردیبهشت 29

میرحسین موسوی: قانون گریزی روال شده/ برای رای آوردن، مردم را تحقیر نکنیم موسوی تاکید کرد:ما انقلاب نکرده بودیم که یک فرد تا ابد‌ مسئولیت اداره دولت را داشته باشد و یا همیشه یک سیاست اعمال شود.طبیعی بود که افراد با تمایلات گوناگون مسئولیت دولت را به عهده بگیرند و هر دوره نسبت به دوره های قبلی تفاوت هایی داشته باشد و دلیل نداشت که از این تفاوت ها هراس داشته باشیم.   

ایلنا: نخست‌وزیر دوران دفاع مقدس تاکید کرد:اگر این قانون‌گریزی 8 سال ادامه پیدا کند چیزی برای مملکت باقی نمی‌ماند.

به گزارش ایلنا میرحسین‌ موسوی در دیدار با اعضای شورای هماهنگی جبهه اصلاحات ضمن خوشامدگویی به نمایندگان احزاب و تشکل‌های عضو این شورا گفت :همیشه در چند سال گذشته،مواضع شما در کشور روشن و مشخص بوده و در رسانه‌ها منتشر شده است. البته همواره حسرت می‌خوریم که چرا در کشور ما 2-3 حزب قوی نداریم اما همین فرصت هم مغتنم است و امیدواریم چنین تشکیلات و گروهی که با حضور احزاب مختلف شکل گرفته موفقیت‌هایی حاصل کرده یک قدم به پیش باشد. کاری که برای رضایت حضرت حق صورت می‌گیرد و همراه با گذشت و عقلانیت جمعی باشد به رغم فراز و نشیب‌های مختلف دوام می‌آورد.

وی با اشاره به شورای هماهنگی جبهه اصلاحات گفت:شکل‌گیری این جمع‌ها متاثر از آن اندیشه‌ای بود که می‌خواست تشکیلات غیردولتی شکل بگیرند تا در کشور بار دولت را کمتر و از سویی حاکمیت مردم را تقویت کنند. این راه هنوز هم هر چند ضعیف اما ادامه دارد.

موسوی تصریح کرد: با این که امروز بیش از 30سال از پیروزی انقلاب اسلامی گذشته همواره احساس می‌کنیم خلاءهایی وجود دارد که همیشه ناقص پاسخ داده‌ شده است و اگر این خلاء نبود شاید به گونه‌ای دیگر انتخابات برگزار می‌شد و برنامه‌ریزی‌های بهتری صورت می‌گرفت.
موسوی خاطر نشان کرد:در حال حاضر کسی که وارد انتخابات می‌شود باید هزاران مشکل را بررسی و برنامه‌ریزی کند که اگر این خلاء نبود و مثل خیلی نقاط دنیا چند حزب قوی فعالیت داشتند از 3-4 سال قبل معلوم بود که کاندیدای احزاب کیست و چه برنامه‌هایی دارد؟ این کار شرایط انتخاب و برنامه‌ریزی کاندیداها را راحت‌تر می‌کرد.

نخست‌وزیر دوران دفاع مقدس با ابراز امیدواری نسبت به ایجاد زمینه مطلوب در آینده برای فعالیت قوی و تاثیرگذار احزاب در کشور اظهار داشت: سوالی که زیاد مطرح و از من پرسیده می‌شود این است که چرا 20 سال در عرصه سیاست نبودم؟ وقتی انقلاب پیروز شد و شرایطی به وجود آمد که مسئولیت‌هایی به من و افراد دیگر سپرده شدند، هیچ‌گاه در پست نخست‌وزیری و موقعیت دولت نبود که به این موضوع فکر نکنم که این جایگاه‌ها عاریتی است.

وی ادامه داد: به هر حال وقتی هم دوره فعالیت ما تمام شد و آقای هاشمی و دوره‌های بعدی آمدند در ذهنم این مسئله بود که بالاخره 8 سال دیگر افراد دیگر هم می‌آیند و این روند ادامه دارد. شاید تفاوت‌هایی در روش‌ها و سیاست‌ها وجود داشت اما مثل تمام جهان فکر می‌کردیم این وضعیت طبیعی است و تمام این سیاست‌ها در چار چوب منافع ملی قرار دارند .

موسوی تاکید کرد:ما انقلاب نکرده بودیم که یک فرد تا ابد‌ مسئولیت اداره دولت را داشته باشد و یا همیشه یک سیاست اعمال شود.طبیعی بود که افراد با تمایلات گوناگون مسئولیت دولت را به عهده بگیرند و هر دوره نسبت به دوره های قبلی تفاوت هایی داشته باشد و دلیل نداشت که از این تفاوت ها هراس داشته باشیم.

موسوی با اشاره به نمونه‌های خارجی این روند یادآوری کرد: اگر دقت و بررسی کنیم می‌بینیم استراتژی امنیت ملی آمریکا و تاکتیک‌های خارجی‌اش تقریبا در طول حرکت دولت‌ها با هر رییس جمهوری به مقدار زیادی ثابت و یکی بوده است و شاید چند درصد آنها تغییر می کند.

وی افزود: در سال 76 هم که آقای خاتمی آمد تصورم این بود که افراد فرهیخته‌ای در جامعه حضور دارند و ضرورت نداشت تصور کنم باید یک خط ویا یک فکر از گذشته تا ابد ادامه داده شود . در دوره بعد از آقای خاتمی هم همین تصور را داشتم و در دورنمای وسیع آینده، رفتن و آمدن افراد دارای گرایش مختلف را طبیعی می‌دانستم. ضمنا بنده به اندازه کافی در حاشیه، جلسات و مشورت‌ها فعالیت و شرکت داشتم.

نخست‌وزیر دوران دفاع مقدس با بیان دلیل اصلی حضورش در این انتخابات توضیح داد: هر دفعه بحث حضور در انتخابات مطرح می‌شد می‌گفتم « نه » اما امروز با لحاظ مسئولیت شرعی و اخلاقی خود می‌گویم «آری». اگر هم 8 ماه قبل این مسئله را عنوان می‌کردم موفق نمی‌شدم، چون باید برنامه‌ریزی می‌کردم. من با توجه به مشکلات در حال افزایش کشور و توانایی هایی که در خود سراغ داشتم این تصمیم را گرفتم.

این کاندیدای ریاست جمهوری دور دهم با بیان اینکه باید آرای خاموش را به عرصه بیاوریم ،اظهار داشت:اما این آرای خاموش تنها در میان قشر مرفه نیستند بلکه امروز جنوب شهری‌ها، فقرا و روستایی‌ها از رای قهر کرده‌اند. آنها رای خاموش هستند. موسوی گفت: در بحث اداره کشور ما با کمتر از 7 میلیارد دلار درآمد ارزی که حداقل 4 میلیارد آن صرف جنگ می‌شد کشور را توانستیم اداره کنیم نه به تنهایی بلکه با مدیرانی که بسیاری از آنها هم در دوره آقای هاشمی و هم آقای خاتمی حضور داشتند.

وی با اشاره به مشکلاتی که در سال های اخیر پیش آمده است گفت: در مقطع فعلی و در شرایطی که داریم ساختارهای تصمیم‌گیری مثل شوراها، سازمان برنامه‌ریزی تضعیف شده یا از هم پاشیده اند. باید کمک کرد این وضع اصلاح شود. امروز قانون‌گریزی یک روال و رویه شده است. در مجلس گفته می‌شود بیش از یک میلیارد به خزانه ریخته نشده اما دولت توجهی ندارد و آب از آب تکان نمی خورد. در این مملکت خیلی اتفاقات رخ داده که باید تامل کرد. واقعا چه اتفاقی است که عده ای فکر می کنند با یک گونی سیب زمینی و پول تو جیبی می توانند در شب انتخابات رای جمع کنند. آیا این تحقیر مردم نیست؟ آیا وقتی بیش از 98 درصد مردم به جمهوری اسلامی رای دادند به طمع بخشش چنین پول ها و امکاناتی به آنها بود؟چرا ما باید از استیصال و مشکلات مردم این استفاده را بکنیم؟

موسوی با تاکید بر این که اگر این قانون‌گریزی 8 سال ادامه پیدا کند چیزی برای مملکت باقی نمی‌ماند تصریح کرد: یکی از مهمترین اصولی که برای اجرای حقوق بشر توصیه می‌کنند این است که در یک جامعه قانون‌گریز حداقل قانون به شکل صوری هم که شده عمل شود اما متاسفانه همین مسئله هم در اینجا به هم خورده است.

وی افزود: یکی از مهمترین وظایف مجلس نظارت بر تصویب بودجه دولت است اما نگاه که می‌کنیم،شاهدیم روزبه‌روز اختیار مجلس در 2-3 سال اخیر برای نظارت و حساب‌کشی‌ها کم شده و مسئله به سمت تمرکز حساب‌ها به سمت 2-3 نفر تصمیم‌گیر رفته است که این شبیه سیستم های دوران های تاریخی گذشته است.

آخرین نخست وزیر جمهوری اسلامی با اشاره به این که به دنبال هوی و هوس وارد عرصه انتخابات نشده عنوان کرد: برنامه و شعارهای اقتصادی ما به تدریج معرفی خواهد شد و مطرح می‌گردد. البته باید بدانیم کشوری که به 270 میلیارد دلار هزینه‌کردن در 3-4 سال عادت کرده با نفت 30 -40 دلاری برای حل مشکلات تورم، بیکاری و ... برای رسیدن به نقطه ثبات اولیه که منجر به برنامه‌ریزی شود به زمان قابل ملاحظه ای نیاز دارد.

وی با یادآوری مشی اصلاح‌طلبی در عرصه اداره کشور ادامه داد: سند چشم‌انداز 20 ساله، حقوق و کرامت انسانی را به رسمیت شناحته که یکی از مظاهر آن رعایت آزادی انتخابات و بهبود کیفیت آن است. اگر این مسئله رعایت شود این زمینه‌ها محقق می‌شود. توجه به کرامت انسانی در رفع تبعیض‌های جنسیتی، تامین خواسته‌های جوانان و عرصه فرهنگ بسیار اهمیت دارد. در هر صورت بین اصلاح اقتصادی، فرهنگی، سیاسی و قضایی تناقض نمی‌بینم.

موسوی در بخش دیگری از سخنان درباره ایجاد گفتمان سوم چنین گفت:آنچه بنده در این مدت عنوان کرده ام آن است که ضرورتی ندارد ما آزادی را در مقابل عدالت و یا پیشرفت رادر مقابل دین قرار دهیم.بنده از قدیم اعتقاد داشتم که رشد و شکوفاییی اقتصادی و تحرک در بخش تولید و استفاده از نیروی خلاق بخش خصوصی تعارضی با حمایت از قشرهای فرودست جامعه ندارد .

وی خاطرنشان کرد:بنده هیچگاه نتوانسته ام خود را قانع کنم که چگونه می توان از این اقشار ایثارگر در شرایط سخت انتظار فداکاری و دادن همه مال و فرزندانشان برای حفظ کشور و انقلاب اسلامی داشت و هنگامی‌که آن شرایط تمام شد آنها را فراموش کرد. این جز آن است که جوشش فضیلتهای اخلاقی و ارزشهایی که موجب بقای کشور و انقلاب است از میان این اقشار بوده است؟ این اعتقاد همیشه بنده بوده و آنرا بیان کرده ام و به نظر من می توان بسیاری از خواسته هایی که متعارض به نظر می رسد را با همدیگر جمع کرد و نتایج بسیار خوبی از آنها گرفت .

گفتنی است در این دیدار مسئولان تشکل‌های عضو شورای هماهنگیبه طرح دیدگاه و مواضع تشکل خود نسبت به انتخابات پیش رو پرداختند. مباحثی همچون نقش نخبگان جامعه در استان‌های سراسر کشور نسبت به افزایش مشارکت انتخاباتی، مسئولیت رسانه‌ها و صداوسیما در قبال انتخابات ریاست جمهوری در معرفی شخصیت و برنامه مهندس موسوی و رویکرد گروه‌های این شورا به برنامه‌های ستاد انتخاباتی وی در این جلسه مطرح شد.

  



  • کلمات کلیدی :
  •  نوشته شده توسط فرز ها در سه شنبه 88/2/8 و ساعت 6:48 عصر | نظرات دیگران()

    عکسی از میر حسین موسوی



  • کلمات کلیدی :
  •  نوشته شده توسط فرز ها در سه شنبه 88/2/8 و ساعت 6:48 عصر | نظرات دیگران()

    میر حسین موسوی



  • کلمات کلیدی :
  •  نوشته شده توسط فرز ها در سه شنبه 88/2/8 و ساعت 6:48 عصر | نظرات دیگران()

    آفتاب: مهندس میرحسین موسوی در دیدار با تولیدگران، 63 گزاره اقتصادی مدنظرش را بیان و تاکید کرد که «جنگ خاتمه یافته و اقتصاد جنگی نیز خاتمه پیدا کرده است».

    موسوی، خط اصلی برنامه اقتصادی خود را بالندگی تولید، شکوفایی کارآفرینی و ثبات و پیشرفت خواند و در ادامه بیان کرد: «منابع کشور باید به گونه‌ای تخصیص یابد که زمینه رشد کشور فراهم شود».

    نخست‌وزیر دوران دفاع مقدس با اشاره به سفر اخیر خود به استان خوزستان اظهار کرد: «شاید زرخیزترین استان ما استان خوزستان باشد. دارا بودن منابع آبی عظیم، انرژی و نفت فراوان، گاز، برخورداری از رودخانه کارون، موقعیت استراتژیک ویژه، همسایگی با عراق به ویژه بعد از سقوط صدام یعنی همسایگی با کشوری گشوده برای امکان سرمایه‌گذاری و تعامل در آن به عنوان دارنده دومین ذخایر نفتی جهان، نزدیکی به عربستان و کویت و مرتبط با مناطق آزاد بسیار نیرومند در خلیج فارس از جمله‌ ویژگی‌های این استان محسوب می‌شود».

    وی در ادامه با اشاره به وجود منابع عظیم در خوزستان گفت: «وقتی وارد خوزستان می‌شوید گویی رنگ فقر را در این سرزمین پاشیده‌اند و هر کجا که می‌روید گله و دشواری است».

    موسوی با بیان اینکه نرخ بیکاری در آن منطقه حداقل 19 درصد اعلام می‌شود و در برخی از شهرها گفته می‌شود که بالای 30 درصد بیکاری وجود دارد ظهار کرد: «وقتی وارد آبادان،‌ خرمشهر و اهواز می‌شوید، مسایلی که می‌بینید نه تنها شایسته یک سرزمین پربرکت نیست بلکه شایسته یک ملت سرافراز و استانی که در دفاع مقدس، آن همه ایثار و قربانی داد هم نیست».

    ظرف سه چهار سال گذشته درست مانند تغییری که برای ریاست بانک ملی یا بانک مرکزی داشتیم، 4، 5 رییس عوض شده و در سطح استان چند استاندار تغییر کرده است و فرماندارها می‌آیند و می‌روند و دائم تعویض‌هایی وجود دارد و یکی از عوامل مشکلات می‌تواند همین مساله باشد».

    پایین بودن اعتبار گذرنامه ما تکان‌دهنده است
    موسوی در ادامه با تاثربرانگیز خواندن برخی مطالب مطرح شده در این جلسه، این موضوع که اعتبار گذرنامه ما در بین 194 کشور رتبه 193 است را تکان‌دهنده خواند و افزود: «این مساله، مساله اقتصادی هم نیست و واقعا به انسان بر می‌خورد». 

    شیوه اجرایی طرح سهام عدالت، خصوصی‌سازی واقعی را به خطر انداخت
    وی به مساله سهام عدالت نیز اشاره کرد و گفت: «بحث سهام عدالت را باید در چارچوب اصل 44 مطرح کنیم. برداشت من این است که شیوه اجرایی طرح سهام عدالت، خصوصی‌سازی واقعی را به خطر انداخت. این مساله جنبه سیاسی هم پیدا کرده است و یکی از مشکلات ما هم جمع و جور کردن این مسایل است».

    عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به برخی دیگر از مشکلات مطرح شده در جلسه، خاطرنشان کرد: «به دلیل نبود برنامه‌ریزی تا کنون 82 کارخانه سیمان داشتیم یا بیمارستان‌هایی که بدون پزشک در سراسر کشور وجود دارد. یکی از مشکلاتی که دولت در این زمینه دارد، اختصاص منابع کمیاب در خدمت اغراض سیاسی است؛ بسیاری از این تعهدات و برنامه‌ها ناشی از این مسایل است و ایستادن در مقابل آن هزینه‌ می‌طلبد و محکم بودن لازم دارد که ان‌شاءالله همگی داشته باشیم».

    موسوی در ادامه راجع به نگاه خود به صنعت گردشگری اظهار کرد: «صرف‌نظر از مسایل اقتصادی، ‌مساله گردشگری جنبه‌های فرهنگی عمیقی دارد. در منطقه، کشور ترکیه درآمدهای زیادی از این طریق دارد و به علاوه اشتغال عظیمی در سطح کشور خود ایجاد کرده است. در این زمینه با موانعی از قبیل مسایل فرهنگی روبه رو هستیم ولی به نظر من آن مسایل فرع بر این قضیه است که جاذبه‌های کشور ما را تحت تاثیر خود قرار دهد، فقدان سرمایه‌گذاری‌ها و تزلزل در این زمینه، ‌تزلزل در سیاست‌ها و به کارگیری افرادی که تخصص و همت این کار را ندارند از جمله مشکلات ما در این زمینه است. چنین افرادی ممکن است در فضاهای سیاسی و مذهبی کار کنند اما این صنعت را از عمق و درون نمی‌شناسند و به کارگیری این افراد موجب شده در این زمینه عقب‌گرد داشته باشیم».

    تنش‌زدایی در سیاست‌خارجی در صنعت‌ گردشگری بسیار موثر است
    نخست‌وزیر دوران دفاع مقدس در ادامه درباره دیدگاه خود نسبت به مهاجرت نخبگان به خارج از کشور و جذب نیروهای جوان تحصیلکرده به داخل کشور گفت: «این مهاجرت‌ها عوامل مختلفی دارد که شاید مهمترین آنها نداشتن دورنما است و اینکه یک جوان بداند اگر بماند می‌خواهد چه کار کند و به کجا برسد و اینکه آیا دورنمایی برای خلاقیت، مسکن و رشد ازدواج وجود دارد یا خیر. بهترین نیروهای ما در دانشگاه صنعتی شریف و برخی دیگر از دانشگاه‌های ما جذب می‌شوند و بسیاری از آنها حتی پول هم نمی‌خواهند و کافی است سرمایه‌گذاری خوبی در کشور انجام شود و او احساس کند می‌تواند از دانش خود استفاده کند. حتی در تولیدگران کشور هم چنین مساله‌ای را دیده‌ام که افراد به خوبی می‌دانند و زرنگی این مساله

    ثبات در سیاست‌گذاری‌ها به کم شدن مهاجرت‌ها کمک می‌کند
    وی گفت: «ثبات در سیاست‌گذاری‌ها و ایجاد امنیت اقتصادی در کشور جزو مواردی است که به کم شدن خود به خودی این مهاجرت‌ها بسیار کمک می‌کند.»



  • کلمات کلیدی :
  •  نوشته شده توسط فرز ها در سه شنبه 88/2/8 و ساعت 6:48 عصر | نظرات دیگران()

    کلانتری در گفت‌وگو با قلم:
    دولت نهم رکورددار واردات گندم، گوشت، حبوبات، پنبه و ... است
    اقتصادی - وزیر کشاورزی دولت‌های سازندگی و اصلاحات گفت: وقتی همه تصمیم‌گیری‌های جامعه از قیمت شیر تا انرژی هسته‌یی، نرخ نان تا ماهواره امید و مسائل اجتماعی تا مسائل بین‌المللی به یک نفر به نام رییس‌جمهور خلاصه می‌شود، نباید انتظار بیش‌تری از وضعیت داشت.

    دکتر عیسی کلانتری ـ دبیرکل خانه کشاورز ـ در گفت‌وگو با خبرنگار قلم‌نیوز، پیرامون واردات و تاثیر آن بر تولید داخل و هم‌چنین مدیریت بخش کشاورزی در دولت نهم گفت: هنگامی که دولت بر سر کار آمد، قول‌های زیادی درباره بخش کشاورزی داد ولی در طول چهار سال گذشته نه تنها به قول‌های گذشته‌اش عمل نکرد، بلکه هر روز قول‌های جدیدی هم می‌دهد که خیلی از آن‌ها نادرست است.

    دبیرکل خانه کشاورز با اشاره به گزارش بهمن‌ماه محمدرضا اسکندری، وزیر جهاد کشاورزی به مجلس شورای اسلامی خاطرنشان‌ کرد: وزیر جهاد کشاورزی در این گزارش اعلام کرد که با وجود خشکسالی، میزان خودکفایی کشور در تولید مواد غذایی در سال 87 به 94 درصد رسیده است؛ این در حالی است که در سال گذشته 61 درصد نیازغذایی کشور از محصولات وارداتی تامین شده است. با تعریفی که آقای وزیر از خودکفایی کرده است، یعنی تولید داخل به علاوه واردات، میزان خودکفایی به 94 درصد می‌رسد.

    وی با اظهار تاسف از تبدیل شدن دوباره ایران به بزرگ‌ترین وارد کننده گندم جهان گفت: در دولت خاتمی به هر دلیلی در گندم خودکفا شدیم (البته من با نحوه خودکفایی گندم در دولت خاتمی نیز مخالف بودم چون آن خودکفایی، خودکفایی پایداری نبود) و خاتمی با خودکفایی در این محصول استراتژیک دولت را تحویل احمدی‌نژاد داد؛ اما دولت نهم نه‌تنها این خودکفایی را حفظ نکرد بلکه ایران به بزرگ‌ترین واردکننده گندم تبدیل شد و بیش از 5/7 میلیون تن گندم وارد کشور شد.

    کلانتری با بیان این که میزان تولید شکر، پنبه و حبوبات به پایین‌‌ترین حد در سال‌های گذشته  رسیده است، ادامه داد: بعد از 40 سال وارد کننده پیاز شده‌ایم؛ بعد از ده‌ها سال برای اولین‌بار وارد کننده حبوبات شده‌ایم و حدود 120 هزار تن حبوبات در سال گذشته وارد کرده‌ایم؛ هم‌چنین حدود 80 هزار تن گوشت وارد کردیم و این‌ها همه محصولاتی هستند که یا در گذشته وارد نمی‌شد و یا واردات‌شان بسیار کم بود. در گذشته واردات پیاز نداشتیم؛ واردات پنبه نیز بسیار کم بود و در تولید گوشت به مرز خودکفایی رسیده بودیم.

    دبیرکل خانه کشاورز در ادامه با اشاره به برخی از اخبار خلاف واقع در بخش کشاورزی به نمونه‌ای از آن اشاره کرد و گفت: چندی ‌پیش خبری با تکرار زیاد از صدا و سیما پخش شد مبنی بر این که "برای اولین‌بار از آب‌های سطحی در کشت برنج در شمال کشور استفاده شد". هزاران سال است که از آب سطحی در مزارع استفاده می‌شود و از زمانی که برنج در شمال کشور کشت می شده، شالیزارها با آب سطحی آبیاری می‌شده‌اند. اما آقایان آن‌قدر ناتوان شده‌اند که کارهای هزار ساله را به نام خود و با عنوان اولین‌بار منتشر می‌کنند؛ و یا اعلام می کنند که برای اولین‌بار سیب‌زمینی مینی‌تیوبر کشت شد در حالی که این کار چندین‌ سال است که در کشور انجام می‌شود.

    او با بیان این که فقط جوامع به بن‌بست رسیده این گونه عمل می‌کنند، تصریح کرد: به نظر می‌رسد بخش اقتصادی و به‌خصوص بخش کشاورزی فلج شده است.     ‌

    دبیرکل خانه کشاورز بخشی از کمی تولید را به خشکسالی مرتبط دانست ولی در عین حال تاکید کرد که در سال 1379 نیز کشور با خشکسالی مواجه بود اما این همه واردات انجام نشده است.

    وی ادامه داد: در حال حاضر کشاورزان چغندرکار، پنبه‌کار و سیب‌زمینی کار به دلیل واردات بیش‌از حد از بین رفته‌اند؛ کشاورزان دیم‌کار نیز به دلیل خشکسالی نابود شدند و هیچ‌کس به آنان کمک نکرد.

    کلانتری با اشاره به لایحه 4500 میلیارد تومانی دولت برای جبران خشکسالی و کمک به کشاورزان که در سال گذشته به تصویب مجلس رسید، گفت: از این مبلغ 2 هزار میلیارد تومان صرف واردات شد که هیچ‌ ربطی به کشاورزان نداشت. هزار میلیارد تومان آن نیز برای طرح‌های آبی وزارت نیرو به این وزارت‌خانه پرداخت شد که آن هم ربطی به کشاورزان نداشت؛ و این در حالی است که پس از یک‌سال کشاورزان کردستانی با خانه کشاورز تماس گرفته‌اند که قرار است برای هر هکتار پنج هزار تومان خسارت خشکسالی پرداخت شود، دریافت کنیم یا نه؟ که ما به آن‌ها پیشنهاد دادیم که این مبلغ را دریافت نکنند چون چیزی جز بدنامی برای کشاورزان ندارد. یعنی برای هر هکتار مزرعه نابود شده کشاورزان می‌خواهند به اندازه نیم کیلو گوشت غرامت بپردازند. این چیزی جز توهین به کشاورزان نیست.



  • کلمات کلیدی :
  •  نوشته شده توسط فرز ها در سه شنبه 88/2/8 و ساعت 6:48 عصر | نظرات دیگران()
    <   <<   36   37   38   39   40   >>   >
     لیست کل یادداشت های این وبلاگ
    مردم انتخاباتی میآفرینند که دشمن را خشمگین کند
    تصاویری از احمدی نژاد
    فرزندان احمدینژاد چای ریاستجمهوری را نمیخورند
    مردم انتخاباتی میآفرینند که دشمن را خشمگین کند
    میر حسین امیدوار می باشد که ...
    آلبوم جدید و فوق العاده زیبای بنیامین بهادری با نام 88
    [عناوین آرشیوشده]

    بالا

    طراح قالب: رضا امین زاده** پارسی بلاگ پیشرفته ترین سیستم مدیریت وبلاگ

    بالا