ْآرشیو مطالب 88 - همه چی از همه جا
این دلها همچون تن‏ها به ستوه آید ، پس براى آسایش آن سخنان گزیده حکمت را بجوئید از هر جا که باید [نهج البلاغه]
امروز: دوشنبه 04 تیر 30
حمله میرحسین به پاشنه‌آشیل احمدی نژاد

میرحسین موسوی پاشنه‌آشیل احمدی‌نژاد را نشانه گرفت و با انتقاد از ورزش دولتی با منتقدان دولت همراه شد. میرحسین که بزرگترین چالش پیش رویش ترس از برقراری ارتباط با جوانان است اینگونه خود را همدل با جمعیتی بیش از 50 میلیون نفر در سراسر کشور کرد که سازمان ورزش را نماد ضعف در دولت اصولگرای نهم می‌دانند. این گفته را تحلیلگران سیاسی اولین گام از سوی میرحسین برای همسویی با قشر جوان جامعه تعبیر می‌کنند.

به گزارش پایگاه خبری قلم نیوز، نخست‌وزیر دوران دفاع مقدس و نامزد انتخابات ریاست جمهوری نظرش را درباره دخالت‌های دولتی در ورزش این چنین بیان کرد: «وقتی سیاست‌ را بیش از اندازه در امور دخالت دهیم باید شاهد نتایج خلافی باشیم. ورزش، هنر و عرصه‌های فرهنگی از جمله‌ این عرصه‌ها هستند. من شعاری را در جمع اهالی فرهنگ و هنر مطرح کردم و آن شعار "دولت فرهنگی، فرهنگ غیردولتی" بود.»

او با بیان این که وقتی دولت در مسیر حرکت‌های آمرانه قرار بگیرد نتیجه‌ای جز تخریب در پی نخواهد داشت، ادامه داد: «دولت باید در ورزش بسترسازی کند و امکانات ورزش همگانی و ورزش قهرمانی را فراهم نماید ولی اگر بخواهد از این روزمره استفاده کند قطعاً نمی‌توانیم ورزش سرافرازی داشته باشیم. دولت می‌تواند در زمینه ورزش و فرهنگ حمایت کند ولی نباید در این زمینه‌ها دخالت و یا برخورد آمرانه کند چرا که در این صورت نتیجه‌ای مشابه نتایجی که در دو، سه مسابقه اخیر در کشور ما به دست آمد، به دست خواهیم آورد.»


  • کلمات کلیدی :
  •  نوشته شده توسط فرز ها در سه شنبه 88/2/8 و ساعت 6:47 عصر | نظرات دیگران()
    سحام نیوز: در سفرهای اخیر رئیس‌جمهور به مناطق و شهرستان‌های اطراف تهران پکیج کامل فیلم‌های تبلیغاتی رئیس‌جمهور که توسط نهادهای دولتی و از پول بیت‌المال تهیه شده است به طور گسترده‌ای توزیع شده است.

    به گزارش خبرنگار «فردا» در این پکیج که همزمان با سفر رئیس‌جمهور به شهرستان‌های استان تهران نیز توزیع شد رویکردهای تبلیغاتی و انتخاباتی به وضوح دیده می‌شود.

    این پکیج شامل مستند افتتاحیه مسابقات پارالمپیک با حضور احمدی‌نژاد تحت عنوان «مدال» مستند دانش آموزان ایرانی از منظر رئیس‌جمهور با عنوان «ما می‌توانیم» سفرهای استانی رئیس‌جمهور شامل اکثر سفرهای استانی احمدی‌نژاد در جهار سال گذشته، فیلم کارگزارن دولت اسلامی، گزارش سفر احمدی‌نژاد به ترکیه و.... است.

    در فیلم‌هایی که درباره سفرهای استانی رئیس‌جمهور تولید شده است‌، از احمدی‌نژاد با عناوینی همچون سفیر باران، باران، دریا دل، چشم شیشه‌ای‌، بال‌های مهر، سفیر نوروز و... نام برده شده است.

    بر روی هر پکیج که شامل چند فیلم است عکس‌های تبلیغاتی رنگی از رئیس‌جمهورقرار دارد.

    DVDهای به کار رفته در این پکیج از مرغوب‌ترین DVD‌های موجود در بازار است.

    فیلم‌ها و مستندات تولید شده در این پکیج توسط معاونت ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس‌جمهور تولید شده است.

    تولید فیلم‌های تبلیغاتی برای رئیس‌جمهور توسط دستگاه‌های دولتی و به طور کلی استفاده انتخاباتی از اموال عمومی خلاف قانون و استفاده نامشروع از بیت‌المال است.

    به گزارش خبرنگار «فردا» این مجموعه تنها بخشی از فیلم‌های تبلیغاتی ساخته شده درباره رئیس‌جمهور است و به احتمال زیاد پکیج‌های تبلیغاتی دیگری نیز از احمدی‌نژاد ساخته شده است.

  • کلمات کلیدی :
  •  نوشته شده توسط فرز ها در سه شنبه 88/2/8 و ساعت 6:47 عصر | نظرات دیگران()
    بر هر گفتار و نوشتار و رفتار و کردار آدمی ادب و آدابی مترتب است. به بیان دیگر، و با بهره‌ای آزادانه از آموزه‌های ویتگنشتاین، بر هر بازی زبانی و غیرزبانی آدمیان قاعده‌‌ای حاکم است که بدان صورت و سیرت معنایی و ارزشی می‌بخشد و آن را از سایر بازی‌ها متمایز و متشخص می‌دارد. با نیچه، می‌توان گامی به پیش نهاد و بر این ایده تاکید ورزید که، حتی ادب و آداب‌هایی از جنس مذهب، علم، هنر و اخلاق نیز، رسالتی جز نظم دادن به واقعیت‌هایی که در جوهرشان هرج و مرج و بی‌نظمی محض حکفرما است، و شکل دادن به جهان و تبدیل کردن آن به چیزی قابل درک برای ذهن انسان، ندارند. از این رو، انسان‌ها از دیرباز کوشیده‌اند تمامی کنش‌ها و واکنش‌های فردی و جمعی خود را به زیور ادب و آدابی خاص بیارایند و اهل و نااهل؛ خودی و دیگری؛ دوست و دشمن؛ بد و خوب؛ زشت و زیبا؛ باید و نیاید؛ و... خود را به معیار آنان بسنجند.

    اگرچه، عرصه‌ی سیاست و قدرت، چندان شباهتی به مرغزارهای آرام و مفرح ندارد، و نمی‌توان روح سرکش آن را با مهمیز ادب و آدابی محکم و قدسی رام کرد، اما رقابت و تسابق سیاسی نیز، جز در پرتو نوعی قاعده‌مندی ممکن نمی‌گردد. سیاست، از زمانی جامه هستی بر تن می‌کند که انسان‌ها قرارداد می‌کنند که با تمامی گوناگونی و تکثرشان، دوران طبیعی را که در آن «جنگ همه علیه همه» حکفرما بود و انسان گرگ انسان تعریف می شد، پشت سر نهند و در پرتو نظم و قانون، هم‌زیستی مسالمت‌آمیز داشته؛ به منافع خود بیندیشند و برای متحقق کردن این منافع، رقابت و چالش‌های خود را سامان دهند.

    زمانی آیزایا برلین این پرسش کانتی را مطرح ساخت که "در چه عالمی نظریه‌ی سیاسی امکان‌پذیر خواهد بود؟" پاسخی که خود برلین بدین پرسش داد، آن بود که این امر تنها در عالمی که غایات با یکدیگر برخورد می‌کنند، ممکن می‌شود. پوپر، با عنایت به این نکته، همواره کوشیده است تا وسایلی را بیابد که از برخورد میان غایات در جهانی که با شتاب به سمت کثرت‌گرایی در حرکت است، جلوگیری کند. آموزه‌ی اصلی او در این زمینه را می‌توان این گونه خلاصه کرد: جنگ با کلام نه با شمشیر برکشیده از نیام.

    2
    در این سلسله مباحث، می‌خواهم از آن‌ ستخ و نوع از ادب و آداب‌هایی سخن بگویم که حامل و عامل یا موجد و موجب پیروزی‌اند. به بیان دیگر، در همان حال که از جنس ادب و آدابند، از جنس تاکتیک و استراتژی نیز هستند. بر این اساس، پرسش مشخصی که از رهگذر گزاره‌هایی که در پی می‌آیند درصدد پاسخی بدان هستیم این اسن که: در شرایطی که وقت تنگ است و راه‌های نرفته بسیار، و در شرایطی که امکان رقابت قاهده‌مند و برابرحقوق و برابرامکان وجود ندارد، چه باید کرد و چه نباید کرد تا با حفظ ادب انسانی و آداب رقابت دموکراتیک، پیروزی را از آنِ خود کرد؟

    در ارائه‌ی نخستین پاسخ، شاید با این گفته‌ی مارتین بولیوار موافق باشید که در هر شرایطی باید کاری را انجام داد که باید از جهت شأن انسانی خود به‌عنوان مردان و زنان آزاد انجام دهیم، نه انسان‌هایی که ضرورتا وارد عالم سیاست می‌شوند. امروز، شان و منزلت انسانی انسانِ ایرانی با یک انتخاب آگاهانه و هوشیارانه‌ی تاریخی گره خورده است: انتخابی که ترجمان آزادی و آزادگی اوست؛ نماد رشادت و بلوغ اوست؛ و نشانه‌ی اراده‌ی او برای «تغییر» و تدبیر آینده‌ای بهتر، شاداب‌تر، توسعه‌یافته‌تر، انسانی‌تر، قانونی‌تر، کم‌تشنج‌تر، مسالمت‌جویانه‌تر است.

    می‌دانم در شرایط کنونی میانگین علاقه‌ی سیاسی درجامعه کم‌تر از حد متوسط است، و احساس تأثیر سیاسی که متضمن خوش‌بینی و اعتماد به حکومت است، به طور فزاینده‌ای در سراشیبی کاهش است، و در مقابل، نوعی از علاقه سیاسی سلبی که بیش‌تر متضمن نقد حکومت است، رو به افزایش دارد؛ می‌دانم اکثر آحاد جامعه‌ی ما به علت پایین بودن میانگین احساس رضامندی، اعتماد اجتماعی و سیاسی، اعتماد به مسئولین کشور، امید به آینده، وضعیت مناسب اقتصادی، شان و منزلت انسانی و اجتماعی، و نیز به سبب بالا بودن میانگین احساس محرومیت نسبی و بیگانگی اجتماعی-سیاسی، از نوعی احساس بی‌عدالتی سیاسی-اجتماعی، و به تبع، از نوعی مشارکت‌گریزی سیاسی برخوردارند؛ و می‌دانم امروز دست‌های بسیاری از درون و برون در صدد تعمیق و تشدید این احساس‌های رنکارنگ هستند، اما این را هم می‌دانم که گناه همواره به گردن کسانی است که در هنگامه‌های تغییر و تحول جامعه‌ی خود غایبند

  • کلمات کلیدی :
  •  نوشته شده توسط فرز ها در سه شنبه 88/2/8 و ساعت 6:47 عصر | نظرات دیگران()
     
     
     
     
     
     
     
     


  • کلمات کلیدی :
  •  نوشته شده توسط فرز ها در سه شنبه 88/2/8 و ساعت 6:47 عصر | نظرات دیگران()

    روش تدریس و نمونه تمرینات تکمیلی فصل هفتم ریاضی1 رو از نشانی های زیر دریافت کنید:

    لینک 1: http://math-dept.talif.sch.ir/opinion/chapter7-teacher.pdf

    لینک 2: http://riazi.gh.googlepages.com/chapter7-teacher.pdf



  • کلمات کلیدی :
  •  نوشته شده توسط فرز ها در سه شنبه 88/2/8 و ساعت 6:47 عصر | نظرات دیگران()
    <   <<   116   117   118   119   120   >>   >
     لیست کل یادداشت های این وبلاگ
    مردم انتخاباتی میآفرینند که دشمن را خشمگین کند
    تصاویری از احمدی نژاد
    فرزندان احمدینژاد چای ریاستجمهوری را نمیخورند
    مردم انتخاباتی میآفرینند که دشمن را خشمگین کند
    میر حسین امیدوار می باشد که ...
    آلبوم جدید و فوق العاده زیبای بنیامین بهادری با نام 88
    [عناوین آرشیوشده]

    بالا

    طراح قالب: رضا امین زاده** پارسی بلاگ پیشرفته ترین سیستم مدیریت وبلاگ

    بالا