سیستمعامل و حافظه ................... |
نوکیا از آخرین نسخه سیستمعامل سیمبیان با FP2 برای محصول جدید خود استفاده کرده است. با این وجود تغییرات برای کاربر چشمگیر نیست. از طرفی پردازشگر گوشی به جای پیشرفت دچار کاهش سرعت شده است و در سرعت پایینتری نسبت به N95 فعالیت میکند (پردازشگر به کار رفته در این مدل از نوع DUAL ARM9 با سرعت 264 مگاهرتز است).
حافظه داخلی گوشی از هشت به شانزده گیگابایت افزایش یافته است و 256 مگابایت بهعنوان حافظه ذخیره برای گوشی در نظر گرفته شده است. به این مقادیر امکان پشتیبانی از هشت گیگابایت حافظه MicroSD را نیز باید اضافه کنید. هر چند پر کردن این همه حافظه نیاز به یک دنیا وقت آزاد دارد، اما اعداد برای رقابت با رقبایی مثل سامسونگ و سونی اریکسون قابل قبول است.
دوربین ..................................... |
نوکیا در این بخش باید برای رقابت با مدلهایی مانند i8510 سامسونگ که دارای دوربین هشت مگاپیکسلی است، از خیر دوربین پنج مگاپیکسلی خود میگذشت. چندین مدل از گوشیهای نوکیا دارای دوربین پنج مگاپیکسلی هستند، اما جالب این است که کیفیت تصاویر در این مدلها یکسان نیست.
دوربین پنج مگاپیکسلی N96 با توانایی تهیه عکسهایی به ابعاد 1944×2592 پیکسل و لنز کارلزایس در کنار قابلیت اتوفوکوس نتوانسته تا تصاویری در حد N95 با هشت گیگابایت حافظه ارائه کند. به نظر میرسد که هر چند لنز دوربین تغییری نداشته، اما ابعاد سنسور کوچکتر شده است و به همین دلیل تصاویر کیفیت پایینتری دارند.
فلاش دوربین دو LED دارد که یکی برای اتوفوکوس استفاده میشود و دیگری میتواند تا فاصله دو متری را در شب روشن کند. امکانات دیگری مانند خروجی استاندارد گوشی و خروجی تلویزیون به همراه رادیو که در مدلهای قبلی نیز وجود داشت، در این گوشی میتوان یافت.
حالت NAVI Wheel که در N81 وجود داشت در N96 کاملتر شده و اجازه میدهد که با حرکت انگشت روی کلید پنج جهته بتوانید در منوها حرکت کنید.
باتری ....................................... |
محصول تازهوارد نوکیا اگر یک عیب بزرگ داشته باشد آن چیزی نیست به جز باتری بسیار بد که واقعاً من را ناامید کرد. فکر کنید که اوضاع چقدر بد است که نوکیا زمان آماده به کار را سه روز و زمان صحبت را 3 ساعت و 45 دقیقه ذکر کرده است! بهطور منطقی اعداد واقعی شصت تا هفتاد درصد این اعداد است. بهطور مثال اگر قرار باشد از گوشی خود با Wi-Fi و بلوتوث استفاده کنید باید شارژر را همیشه همراه داشته باشید.
جهت دانلود بخش اول در اینجا کلیک کنید.
حجم بخش اول: 30 MB
جهت دانلود بخش دوم در اینجا کلیک کنید.
حجم بخش دوم: 27.8 MB
حجم کل ابزار: 57.8 MB
توجه: شما میتوانید ابزار معرفی شده را از طریق اینترانت تبیان نیز دانلود
